| próby piątkowe | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ola Aktywista
Liczba postów : 175 Age : 37 Registration date : 28/05/2007
| Temat: próby piątkowe Pon 2 Cze - 10:05 | |
| Ustaliliśmy wczoraj, że piątkowe próby nie będą się już odbywały. Mało osób przychodzi (rozumiem powody) i nie ma to sensu. Kuba już wie. Tak więc spotykamy się teraz w niedziele o 17:30, do zobaczenia A jeszcze jedno, z soboty na niedziele 7/8.VI jest NOC KULTURY , idziemy? idźmy | |
|
| |
Radek Aktywista
Liczba postów : 163 Age : 38 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: próby piątkowe Pon 2 Cze - 15:45 | |
| Ja bym poszedł, tylko mam mszę za kumpla i nie wiem o której jeszcze, a to się wiąże z małym wyjazdem poza Lublin. Jak ktoś idzie to ja z nim chętnie pójdę | |
|
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: próby piątkowe Wto 3 Cze - 10:45 | |
| no to fajnie, że choć jedna osoba jest chętna ;p czytałam rozkład na noc kultury ale szczerze mówiąc jakoś nic mnie nie zachwyciło... ewentualne fajne rzeczy zaczynają sie koło północy. Może wy tez popatrzcie , przecież mogłam cos przeoczyć. A jesli faktycznie nic fajnego nie ma to znam fajny lokal, gdzie w sobotę jest karaoke i mozna potańczyć i coś zjeść i wypić a przede wszystkim jest to w centrum to zawsze można połączyć i noc kultury i jankiela (to ten bar) kto chętny?? tylko musiałabym wiedzieć wcześniej bo tam trzeba na soboty rezerwowac stolik | |
|
| |
MadziaS Niedzielny klikacz
Liczba postów : 15 Registration date : 05/11/2007
| Temat: Re: próby piątkowe Sro 4 Cze - 10:00 | |
| ja baaaardzo chetnie baz kitu nie ma nic ciekawego ,ale do jankiela zawsze Mam nadzieje ze troszke wiecej osob sie zabierze:) nie to zebym namawiala albo blagala.... ale chodzmy | |
|
| |
Niedzia;D Niedzielny klikacz
Liczba postów : 12 Age : 33 Registration date : 01/05/2008
| |
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: próby piątkowe Sro 4 Cze - 20:08 | |
| U mnie oczywiście, jak to zwykle bywa w czerwcu, sprawy się trochę pokomplikowały, no i nie jestem w stanie powiedzieć na 100% czy pójdę. A w tym barze to trzeba tańczyć, czy można zająć się samym "wypić" ? | |
|
| |
| Temat: Re: próby piątkowe Sro 4 Cze - 21:50 | |
| wiec Natalia i Marta maja specjalny zakaz wchodzenia do baru ^^ nie no wszyscy to wszyscy a przede wszystkim WY :* tylko Wy wiecie ze w nocy Tesco jest sympatyczne xD a Radziu kochany tam sie spiewa i mozna wypic...ale jak wiecej łykniesz to i tak zaczniesz spiewac :* | |
|
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: próby piątkowe Czw 5 Cze - 15:02 | |
| cieszę sie , ze jesteście chętni tylko mała komplikacja nastąpiła... okazało się, że przełożyli karaoke na piątek... a w sobote to jakas potancowka jest ;p to co wolicie?? przepraszam za zamieszanie ale w ogóle nie rozumiem tej kobietki z jankiela co z nią gadałam a jeśli chodzi o to karaoke to: mozna sobie siedziec z piwkiem jak to w barze, można spiewac mozna tanczyc. a najlepsze jest to, ze ciężko tylko sobie siedzieć bo zabawa jest świetna koszt: piwo czy coś ;p a na tych tańcach w jankielu to nie byłam więc nie wiem co i jak :/ i tam chyba jest płatne... | |
|
| |
| |
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: próby piątkowe Czw 5 Cze - 19:45 | |
| klamka zapadła, większość woli jutrzejsze karaoke, więć stolik zarezerwowany na 19:30 blisko "sceny" spotkajmy się 18:45 pod Kościołem dobra? a jak komuś nie pasuje o tej godzinie to zawsze może do nas dojechać ,( kontaktować się przez kom ;p ) aha jeszcze jedno. piwo kosztuje tam koło 7 zł , ech te ceny barowe , no ale mówi się trudno :D:D ale się cieszę do jutra | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: próby piątkowe Czw 5 Cze - 21:02 | |
| eee tam , student kombinowac musi, dwa przed wyjściem i git :D:D Żartuję | |
|
| |
| Temat: Re: próby piątkowe Pią 6 Cze - 9:16 | |
| Niestety nie moge.... przede wszytstkim sprawy hmm...zaliczania :/... 3majcie kciuki bo sie przydadza:) kuuurcze ale bym poszla...jak zalicze to MOZE mi sie uda wymknac z dokku,a jesi nie to zycze Wam milej zabawy:) | |
|
| |
martusia Niedzielny klikacz
Liczba postów : 48 Age : 33 Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: próby piątkowe Pią 6 Cze - 15:44 | |
| magda nie ma to tamto masz być i już !!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Radek Aktywista
| |
| |
| Temat: Re: próby piątkowe Sob 7 Cze - 15:13 | |
| Ja idę ^^ powinno być fajnie xD xP | |
|
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: próby piątkowe Sob 7 Cze - 18:41 | |
| | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: próby piątkowe Nie 8 Cze - 11:27 | |
| nom Na Nocy Kultury też fajnie było, załapaliśmy sie na jakis zespół big-beatowy Let's rock, everybody, let's rock, everybody in the whole cell block was dancin' to the Jailhouse Rock... i tekst wieczoru: "ej na big-beatcie sie nie klaszcze, co to Rubik? (tu zaczyna Rubika wyklaskiwać) mówią, mówią, że" ROCK'n'ROLL | |
|
| |
| |
| |
kręcona Niedzielny klikacz
Liczba postów : 10 Age : 37 Registration date : 04/06/2007
| Temat: Re: próby piątkowe Pon 9 Cze - 23:03 | |
| koncert Federacji o świcie to dopiero było coś :p | |
|
| |