ENGADDI
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

ENGADDI

Forum zespołu Engaddi przy parafii św. Urszuli Ledóchowskiej w Lublinie.

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

moje wędrowanie

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
Ola
Aktywista
Aktywista
Ola

Liczba postów : 175
Registration date : 28/05/2007

moje wędrowanie Empty
PisanieTemat: moje wędrowanie   moje wędrowanie Icon_minitimeWto 5 Cze - 14:16

czy znacie może "moje wędrowanie" ? to bardzo ładna piosenka, ma piękny tekst, a jak się zrobi dobra wersje to w ogóle super Smile ja mam już pewien pomysł Smile
chciałabym oprzeć się na tej podstawowej wersji, typowo oazowej i zaczerpnąć trochę z wersji Mietka Szcześniaka, zwłąszcza jeśli chodzi o tępo Smile jest wolne ale przez stopniowe dodawanie instrumentów zyskuje siłe Razz
no to taki skrót o co chodzi Razz chyba wam to odtworzę ma próbie żebyście zrozumieli o co mi chodzi Smile jeśli będziecie chcieli oczywiście Smile
pozdrowionka dla wszystkich Smile
Powrót do góry Go down
magda:)
Niedzielny klikacz
Niedzielny klikacz

Liczba postów : 70
Registration date : 27/05/2007

moje wędrowanie Empty
PisanieTemat: Re: moje wędrowanie   moje wędrowanie Icon_minitimeSro 6 Cze - 2:19

Pomysł super!! ale kiedy się ze wszystkim wyrobimy:( ??
Jestem za nauczeniem sie tego- szczgólnie, że ta wersja jest wyjątkowo ładna Very Happy
Powrót do góry Go down
Ola
Aktywista
Aktywista
Ola

moje wędrowanie Empty
PisanieTemat: Re: moje wędrowanie   moje wędrowanie Icon_minitimeSro 6 Cze - 17:47

dzięki wielkie Madziu że chociaz Ty się odniosłaś do mojego pomysłu Smile czasu jest mało, ale kto powiedział że wszystko musimy w tym roku zrealizować ? Wink
Powrót do góry Go down
Niedzielny klikacz
Niedzielny klikacz

Liczba postów : 70
Registration date : 27/05/2007

moje wędrowanie Empty
PisanieTemat: Re: moje wędrowanie   moje wędrowanie Icon_minitimeCzw 21 Cze - 13:48

Moje wedrowanie - mozemy w przyszłym roku przećwiczyć, tylko Olu nie zapomnij Smile Smile Smile
Powrót do góry Go down
Ola
Aktywista
Aktywista
Ola

moje wędrowanie Empty
PisanieTemat: Re: moje wędrowanie   moje wędrowanie Icon_minitimeCzw 21 Cze - 16:08

dużo planó mamy na przyszły rok, a przynajmniej ja je mam Smile zaczniemy od tej piosenki Smile i myślę, że będziemy robić tak jak pod koniec tego roku, na próbach "wtorkowych" będziwmy opracowywać nowe piosenki Smile
Powrót do góry Go down
Sponsored content

moje wędrowanie Empty
PisanieTemat: Re: moje wędrowanie   moje wędrowanie Icon_minitime

Powrót do góry Go down

moje wędrowanie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
ENGADDI :: Kwestie muzyczne-
Skocz do: