magda:) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Teksty na Msze Czw 21 Cze - 14:00 | |
| Słuchajcie, tak sobie pomyślałam, że może warto by zrobić slajdy - to chyba nie est takie trudne, a może przynajmniej czesc ludzi by śpiewała z nami. Ostatnio jak siedziałm na kościel to pare ludzi wokolo śpiewało, tylko że wyłączali sie jak nie znali słów. Wiem , że temat slajdów był już nie raz poruszany, ale chyba nikt nic nie w zwiazku z tym nie zrobił, może warto by spróbować - nic nie zaszkodzi. JA mogłabym sie poświecić i przełączać je (albo osoba, która nie mogłaby być na próbie lub jakoś na zmiane) - to byłoby do ustalenia. | |
|
Tomek Admin
Liczba postów : 75 Age : 41 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: Teksty na Msze Czw 21 Cze - 15:38 | |
| ja za, z damianem juz o tym kiedyś gadalismy, ale jakos nie doszlol do konkretow. | |
|
Ola Aktywista
Liczba postów : 175 Age : 37 Registration date : 28/05/2007
| Temat: Re: Teksty na Msze Czw 21 Cze - 16:10 | |
| raz już mieliśmy zrobione slajdy, ale z tego ustalania kto ma je zmieniać nic w końcu nie wyniknęło. Jeśli to sie zmieni i faktycznie ktoś będzie nad tym czuwał to jest to dobry pomysł można zrobić rozpiskę, kto kiedy, żeby to było sporawiedliwie, a nie ciągle jedna i ta sama osoba, lub 2 na zmianę bo sytuacja będzie wyglądąła tak jak z psalmem | |
|
magda:) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: Teksty na Msze Czw 21 Cze - 17:32 | |
| Możnaby w pszyszłym roku zrobić okres próbny, jakby ktoś raz na 2 miesiące miał dyżur - to chyba niebyłby to problem, Zawsze można porozmawiać ze znajomymi, którzy zawsze są na Mszy, a nie śpiewają. Dzieki za zainteresowanie:)!! | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: Teksty na Msze | |
| |
|