| :) | |
|
+2martusia Ewelina / Ewcia :) 6 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Ewelina / Ewcia :) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 44 Age : 31 Registration date : 02/06/2007
| Temat: :) Pon 12 Lis - 15:48 | |
| słyszałam, że nie wszystkie osoby jadą do Świerszczowa. Więc z Martą wpadłyśmy na pomysł, żeby te osoby, które zostają i bedą w nd na mszy na 19.30, zaśpiewały. Na 100% bedzie Marta, Karolina i ja, mam nadziej że znierze sie jeszcze kilka osób. Jeśli, komuś to pasuje to zapraszamy na próbe. Nie wiem dokładnie jeszcze kiedy jest próba, ale może udałoby się zrobić na tygodniu, byłoby super! . Jeśli ktoś chciałby to niech przyjdzie . skontaktuje sie z Martą i jak bede wiedziec kiedy jest dokładnie próba, to dam znać. P.S. wszystkim, którzy jadą do Świerszczowa, życzymy powodzenia, szczególnie na Mszy na miejscu . trzymajcie się i pozdrowionka dla wszystkich | |
|
| |
martusia Niedzielny klikacz
Liczba postów : 48 Age : 33 Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: :) Wto 13 Lis - 17:32 | |
| wiem że natalia niedzielske przyjdzie na bank jeszcze kwestia jakie piosenki ale to chyba juz uzgodnimy z karoliną najwyżej zaśpiewamy we 4 a no i jeszcze weź teksty stare piosenek i mam pytanko czy pytałaś sie mamy czy będzie śpiewała i zastanawaiałam sie nad próbą czy nie mogła by być tak jak zawsze w piątek po mszy?? | |
|
| |
| Temat: Re: :) Wto 13 Lis - 20:08 | |
| próba bedzie w takim razie w niedziele o 17 lub 16.30, bo na tyg. nie da rady. doszly mnie sluchy, że w piątek sie spotykaja ci co jadą do świerszczowa.gadalam z ksiedzem powiedział, że na tygoniu nie ma wolnej salki. wiec moze zrobmy probe w niedziele o 16.30 ?! ok? pasuje Wam? | |
|
| |
| Temat: Re: :) Sro 14 Lis - 0:44 | |
| mi pasi niewiem jak natali a z karoliną nie mam kontaktu;/ ale mi pasi niewiem czy natalie mama puści a włąśnie trzeba jeszcze ustalić piosenki a no i czy jakiś ksiądz nam otworzy drzwi do salki ;p | |
|
| |
| Temat: Re: :) Sro 14 Lis - 17:42 | |
| ok, pogadam z księdzem czy bedzie mozliwosc, żeby nam otworzył , LUDZIE KTO MA KONTAKT DO KAROLINY !!!!!! ( TEJ CO OST. PSALM ŚPIEWAŁA) !!!!!!!!!!!!!!!!!!PISAĆ JAK KTOŚ MA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrowionka . próba nd godzina 17, przekazac wszytskim | |
|
| |
Damian Admin
Liczba postów : 66 Age : 36 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: :) Sro 14 Lis - 21:22 | |
| przecież możecie wziąć klucze do salki od Oli, a w piątek my się spotykamy tylko na pare minut żeby wrzucić karimaty i śpiwory do samochodu księdza, a Wy możecie sobie grać, numer do Karoliny napisałem Ewelinie na gg.
pzdr | |
|
| |
| Temat: Re: :) Sro 14 Lis - 22:53 | |
| wielkie dzięki Damian , z kluczami jakoś sobie poradzimy | |
|
| |
eMilkaa Niedzielny klikacz
Liczba postów : 8 Registration date : 03/11/2007
| Temat: Re: :) Czw 15 Lis - 19:37 | |
| hej ja nie jade jednak Do Świerszczowa, wiec mnie tez prosze liczyc do spiewajacych na Mszy ;-) a ja mam pytanie a czy to nie jest troszke za wczesnie ta 16 30? moze o 17 zrobic? | |
|
| |
| Temat: Re: :) Czw 15 Lis - 20:26 | |
| o fajnie Emilka . no w sumie, to tak próba na 100 % w niedziele o 17 , a piosenki wybierzemy sobie, na próbie | |
|
| |
karolina_tm Niedzielny klikacz
Liczba postów : 22 Age : 36 Registration date : 13/11/2007
| Temat: :) Czw 15 Lis - 21:41 | |
| Hej w Niedziele na pewno będę mam tylko jedną prośbę jeśli będziecie dobierać jakieś piosenki na mszę lub po prostu będziecie jakieś brać to pamiętajcie o akordach ja też mam wiele propozycji wiec myślę, że jakoś sobie poradzimy | |
|
| |
| Temat: Re: :) Pią 16 Lis - 16:45 | |
| pozycze dzisiaj od Oli zeszt z chwytami, o to się nie martw | |
|
| |
| Temat: Re: :) Pią 16 Lis - 17:56 | |
| to jak widać raczej powinno być dobrze a ja mam nadzieje że wykuruje ie do niedzieli bo jestem zdenia chora i nie moge mówić ;D lol a tak wogóle to reszcie engaddi (wyjeżdzającej) życze żeby dojechali spokojnie i żeby wyjazd sie udał no to do niedzieli ;] | |
|
| |
Radek Aktywista
Liczba postów : 163 Age : 38 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: :) Sob 17 Lis - 0:28 | |
| Nie dzięki, powodzenia dziewczyny | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: :) | |
| |
|