| jutro andrzejki | |
|
+3karolina_tm Agnieszka Damian 7 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Damian Admin
Liczba postów : 66 Age : 36 Registration date : 27/05/2007
| Temat: jutro andrzejki Czw 29 Lis - 17:45 | |
| jako że jutro są andrzejki to może byśmy odwołali próbę...;P gadałem dzisiaj z Tomkiem i jego i Agi nie będzie, inni na pewno też z chęcią by gdzieś poszli, co Wy na to? | |
|
| |
Agnieszka Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 06/06/2007
| Temat: Re: jutro andrzejki Czw 29 Lis - 18:34 | |
| A Agi nie będzie bo nie chce Was wirusem zarazić | |
|
| |
karolina_tm Niedzielny klikacz
Liczba postów : 22 Age : 36 Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: jutro andrzejki Czw 29 Lis - 19:51 | |
| A może po prostu zamiast próby zróbmy sobie wieczór wróżb jak przystało na porządnych chrześcijan ;P ;P (taki żart) A tak serio to jeśli dużej liczby osób ma nie być ze względu na andrzejki to nie będzie sensu robienia próby z kilkoma osobami uczenia ich czegoś a potem w niedziele uczenia tych samych pieśni drugą połowę | |
|
| |
Ola Aktywista
Liczba postów : 175 Age : 37 Registration date : 28/05/2007
| Temat: Re: jutro andrzejki Czw 29 Lis - 20:27 | |
| Jak wolicie, możemy nie robić próby, tylko wtedy co robimy z niedzielą? dajemy stare piosenki czy ryzykujemy z tymi, ktrych nauczylibyśmy sie w niedziele? | |
|
| |
Radek Aktywista
Liczba postów : 163 Age : 38 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: jutro andrzejki Czw 29 Lis - 21:12 | |
| Ej no wiecie co ? Ja czekam cały tydzień na próbę a tu nie ma :/ No ale trudno moze jakoś przezyje. Dawno mnie nie było i cóż... cholera... no.. jakby to... miło byłoby Was zobaczyć (oprócz Ciebie Damian, bo do dziś huczy mi w głowie Twoje brawurowe wykonanie "Kocham więc nie muszę się baaaaaać...") O to może chociaż herbatę wypijemy? Ja np. nigdzie nie idę...(na ten moment przynajmniej) Co wy na to ? A zrobienie próby dla nie idących na Andrzejki(O ile Ola nie ma jakichś planów)( i o ile tacy są ) nie jest wcale takie głupie, nie raz na piątkowej próbie było 7 osób, potem w niedziele odrobinę więcej przychodziło i nie było tak źle, zawsze było lepiej z 7 umiejącymi osobami niż z 0 umiejącymi osobami P.S Aga nie daj się wirusowi | |
|
| |
wojtek Niedzielny klikacz
Liczba postów : 18 Age : 37 Registration date : 07/06/2007
| Temat: Re: jutro andrzejki Pią 30 Lis - 1:01 | |
| kochani,ja jutro odpadam i z tego co wiem, to Damian podobno też,dlatego może nie róbmy próby a ewentualnie kto chce i ma czas, to z ta herbatką jest niegłupi pomysł | |
|
| |
wojtek Niedzielny klikacz
Liczba postów : 18 Age : 37 Registration date : 07/06/2007
| Temat: Re: jutro andrzejki Pią 30 Lis - 1:10 | |
| tak czy owak życzę Wam wszystkim jutro udanych andrzejek pozdrawiam | |
|
| |
Damian Admin
Liczba postów : 66 Age : 36 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: jutro andrzejki Pią 30 Lis - 1:26 | |
| hmm mnie tak jak Ania napisała nie będzie ale w razie co życzę gorącej herbatki | |
|
| |
Ola Aktywista
Liczba postów : 175 Age : 37 Registration date : 28/05/2007
| Temat: Re: jutro andrzejki Pią 30 Lis - 13:19 | |
| ja mogę przyjść i chyba z chęcią to zrobię a moze zamiast herbatki na plebani to gdzieś pójdziemy razem ? w końcu to andrzejki co wy na to??? to może spotkajmy sie o 18 na plebani (lub po Mszy jak wolicie) i wtedy cos wspólnie ustalimy ok? | |
|
| |
martusia Niedzielny klikacz
Liczba postów : 48 Age : 33 Registration date : 29/05/2007
| Temat: Re: jutro andrzejki Pią 30 Lis - 17:22 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: jutro andrzejki | |
| |
|