| Ale ja lubie nowe posty:) | |
|
+4magda:) Agnieszka Tomek wojtek 8 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
wojtek Niedzielny klikacz
Liczba postów : 18 Age : 37 Registration date : 07/06/2007
| Temat: Ale ja lubie nowe posty:) Nie 30 Gru - 1:36 | |
| to tak... Wielkanoc już się zbliża...to może pożyczymy sobie teraz już tak na zaś Co Wy na to? | |
|
| |
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Nie 30 Gru - 1:39 | |
| A tak serio, to co porabiacie kochani? Kto chce i o czym chce niech pisze pod tym postem:) Pozdrawiam i SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Tomek Admin
Liczba postów : 75 Age : 41 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Nie 30 Gru - 18:00 | |
| chciałabym bardzo podziekować Ani W. za zrobienie mi fryzury na wesele. Nie wiem czy wiecie, ale ta ekonomistka może dorabiać jako fryzjerka fryzura była śliczna. jeszcze raz wielkie dzięki Aniu | |
|
| |
Agnieszka Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 06/06/2007
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Nie 30 Gru - 21:38 | |
| ups, ten post powyżej to ode mnie, tylko przez przypadek poszło z konta Tomka | |
|
| |
Tomek Admin
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Pon 31 Gru - 16:32 | |
| ja bylem jak zwykle nieuczesany... | |
|
| |
magda:) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Wto 1 Sty - 17:01 | |
| nareszcie Tomku - przyznałeś się , że się nie czeszesz:) ale nie martw się... następnym razem jak poprosisz Anię to może zrobi Ci jakąś fryzurkę! | |
|
| |
Radek Aktywista
Liczba postów : 163 Age : 38 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Sro 2 Sty - 1:50 | |
| Słuszny kierunek obrałaś droga Aniu Ja na ten przykład wróciłem I powiem: Polskę przejechać, to ot, tak <pstryk> a do Krakowa, gdyby nie to że studencki kosztuje 22 złocisze, to mógłbym codziennie jeździć... Miasto niesamowite Jak Wawel zobaczyłem to szczękę zbierałem... Sytuacja ta powtórzyła się wielokrotnie A na Wawelu rozwalił mnie jeden kolo(Polak) Zrobił sobie zdjęcie z japońskimi turystkami po czym podziękował im:"Danke" | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Czw 3 Sty - 18:23 | |
| Hehe jeszcze 29 postów i przebije Olę. Zauważcie następujący fakt: Ola ma coś do powiedzenia, a ja ... , dlatego, gdy mi się to uda, poproszę Admina o nadanie mi statusu "naczelnego spamera". Ech marzenia... | |
|
| |
Agnieszka Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 06/06/2007
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Czw 3 Sty - 22:22 | |
| jeśli chcesz, Radziu, możesz założyć sobie oddzielny temat i wpisywać tam po jednym słowie w każdym poście. Takim sposobem wyrobisz normę | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Pią 4 Sty - 15:04 | |
| Ale to droga na skróty... (hehe kolejny do kolekcji ) | |
|
| |
karolina_tm Niedzielny klikacz
Liczba postów : 22 Age : 36 Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Pią 4 Sty - 22:30 | |
| Oj Radziu chyba będziemy musieli poposic Admina żeby spojrzał nie tylko na ilość ale i na jakość postów Napisz jakiś wiersz odrazu wzrośnie twoja ocena ;P | |
|
| |
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Sob 5 Sty - 3:20 | |
| bardzo dziękuję Wam wszystkim za uznanie:) a Tobie Aga za reklamę polecam sie na przyszłość, z tym że na czas sesji...wybaczcie,ale chwilowo zawieszam działalność:(pozdrawiam ANIA | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Nie 6 Sty - 0:29 | |
| - karolina_tm napisał:
- Napisz jakiś wiersz odrazu wzrośnie twoja ocena ;P
Spoko spoko, mógłbym, ale boje się, że jak zajrzy tu jakiś kumpel z polibudy to powie, ze jestem gejem czy coś | |
|
| |
magda:) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Nie 6 Sty - 1:11 | |
| ...albo romantykiem:) - czekamy na wiersze. Powodzenia dla wszystkich w czasie sesji!! | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Nie 6 Sty - 23:24 | |
| Na czas pisania wierszy zamieszczę może drobny fragment mojej hip-hopowej twórczości, z czasów, gdy człowiek był młody, jarał blanty i składał rymy pod trzepakiem Podłóżcie sobie pod to jakiś bicik i jazda: Ciemne sprawki, ciemne interesy esy-floresy-wywijamy na trzepaku rożne figury, bo-jak wiadomo-na to lecą maniury. Wisze sobie na trzepaku głową w dól by mych płuc nie opuścił szybko skun Od razu życie wydaje się piękniejsze a wszystkie leszcze jeszcze jeszcze mniejsze. Gdy tak sobie wisząc głowa w dół- dumałem przyj... sie do mnie pies ze swym morałem "Hej Ty tam- ty w kapturze- przestań głową wisieć w dół na rurze, złaź stamtąd-krzyknął bezczelnie i opróżniaj mi tu zaraz bratku kielnie. Nie jesteśmy ziomami- odparsknąłem piękną figurę na trzepaku wywinąłem wylądowałem sprawnie z telemarkiem i machnąłem przed nosem mu zegarkiem Nie zajrzysz psie do mej kielni- jest dwunasta- nie będzie po dzielni mojej o tej porze chodził żaden pies Przecież dobrze wiesz, jak to jest na dzielnicy rzadzim my z ziomami Wozimy sie wte i wewte swymi betami Pamiętaj więc, nie podskoczysz nam, a jak spróbujesz-będziesz miał kram Krzykłem "ziomy" i w sekunde przylecieli zza pazuchy beje wyciągnęli, Twarze wydęli w groźnym grymasie a pies uciekł w tym samym czasie. Tak to bywa u nas na dzielnicy- Rządzim w całej okolicy ale fazę złapałem Mam nadzieję, ze czytanie sprawi Wam chociaż cześć radości, jaką dało mi napisanie tego :D:D Słownik dla ludzi nie z blokowiska : bej- kij bejzbolowy beta- BMW dzielnia- dzielnica, osiedle kielnia- kieszeń leszcz- dawniej frajer maniura- dziewczyna pies- policjant skun- marihuana ziom- kumpel | |
|
| |
karolina_tm Niedzielny klikacz
Liczba postów : 22 Age : 36 Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Pon 7 Sty - 23:49 | |
| No widzę, że wziąłeś sobie do serca naszą prośbę, ale ciągle będziemy czekać na ukazanie twojej wrażliwej strony, czyli wiersz ;P. A tak poza tym mam kolejny pomysł stwórzmy temat gdzie będziemy się dzielić swoją twórczością to byłoby zabawne ;P | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Wto 15 Sty - 18:02 | |
| No ja nie mogę, nikt nic nie pisze na forum. Bo naprawdę jakiś wiersz napiszę i będziecie mieli | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Sro 23 Sty - 23:28 | |
| Uwaga, uwaga, do juwenaliów pozostało : jakieś 3,5 miesiąca jeszcze Tylko dla nich warto studiować | |
|
| |
Tomek Admin
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Sob 26 Sty - 19:02 | |
| i dla sesji powodzenia wszystkim | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Pon 28 Sty - 19:41 | |
| Kontynuując moją misję przebicia Oli w ilości postów Uprzejmie zapytuję: Jaka dziś pogoda u Was była ? Jeśli ktoś nie zauważył pogody, może wypowiedzieć się na temat: Co sądzisz o aktualnej sytuacji w Iraku? Czy stracenie Saddama było dobrym rozwiązaniem? | |
|
| |
martusia Niedzielny klikacz
Liczba postów : 48 Age : 33 Registration date : 29/05/2007
| Temat: ;d;d;d Pon 28 Sty - 20:49 | |
| Radziu musze pogratulować ci twojej twórczośći moze zaczniesz pisać teksty dla reperów ;d;d;d bez kitu aż mnie wmurowało ;d;d;d a pogoda była śliczne chociaż padał śnieg a ja dgo nie luebie;d;d;d ale ładmnie wyglądał dajesz dajesz z tymi postami ;d | |
|
| |
Ola Aktywista
Liczba postów : 175 Age : 37 Registration date : 28/05/2007
| |
| |
Tomek Admin
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Wto 29 Sty - 23:16 | |
| stracenie było złe, poza tym za szybkie, ale co zrobić, mieli tylko 2 min nagrania w aparacie wiec musieli sie streszczać coby zakończenia nie ucieło... | |
|
| |
martusia Niedzielny klikacz
Liczba postów : 48 Age : 33 Registration date : 29/05/2007
| Temat: hymmm Wto 29 Sty - 23:35 | |
| drogi Tomku acz kolwiek nie rozumiem twojego postu ale jak juz przypomniałeś o swoim istanieniu to niewidziałam Cie ostatnio w 28 heh;p;p;p;p | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) Sro 30 Sty - 1:10 | |
| - martusia napisał:
- Radziu musze pogratulować ci twojej twórczośći moze zaczniesz pisać teksty dla reperów ;d;d;d bez kitu aż mnie wmurowało ;d;d;d
Dziekuję Bajko Ja sie zastanawiam, po co Saddamowi założyli tą bandamkę na szyję pod pętlę? Żeby go nie uwierało, czy co ? Co do tego co napisał Tomek- "Abdul, ciągnij za wajchę, bo ten beznadziejny iPhone ma słabą baterię i zaraz mi siądzie. Przeklęci niewierni, niczego nie potrafią zrobić jak należy" Olu : | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ale ja lubie nowe posty:) | |
| |
|
| |
| Ale ja lubie nowe posty:) | |
|