| Wspólny wyjazd? | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Radek Aktywista
Liczba postów : 163 Age : 38 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Wspólny wyjazd? Nie 17 Cze - 23:39 | |
| Co sądzicie o pomyśle wspólnego wyjazdu? Przydałoby sie cos wymysleć. Ja mogę wykombinować wyjazd nad j.Białe koło 20 sierpnia, napiszcie czy ktoś byłby chętny? Zainteresowanych szczegółami odsyłam na "prywatną wiadomość" albo najlepiej na mój email: hawk92@o2.plPozdrawiam | |
|
| |
Damian Admin
Liczba postów : 66 Age : 36 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Pon 18 Cze - 0:06 | |
| ja odpadam...nie będzie mnie w Polsce... | |
|
| |
Ola Aktywista
Liczba postów : 175 Age : 37 Registration date : 28/05/2007
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Pon 18 Cze - 9:03 | |
| ja jestem jak najbardziej za a moze w bieszczady byśmy się wybrali ?!?! to tylko kolejna propozycja moze byc i Białe | |
|
| |
magda:) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Pon 18 Cze - 12:06 | |
| Ja byłabym chetna ale nie wiem jak z pracą, mam nadzieje, że udałoby mi się pojechać - mijsce niewazne (ale mimo wszystko wolę góry) | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Pon 18 Cze - 20:54 | |
| Góry-bomba, tylko w jaki sposób? mieszkamy w jednym miejscu i łazimy dookoła, czy robimy po 30 km dziennie idąc naprzód i śpimy gdzie padniemy ? Namioty czy schroniska? Zreszta to jeszcze by sie ustaliło Jak 30 km dziennie to ja odpadam Ja chetnie bym sie ruszył gdzieś w góry, dawno poza województwo nie wyjeżdżałem :/ | |
|
| |
Damian Admin
Liczba postów : 66 Age : 36 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Pon 18 Cze - 21:49 | |
| Radek Ty byś padł przecież Ty jesteś jak wielbłąd mało pijesz i możesz jeszcze nieść Karolinę na plecach | |
|
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Pon 18 Cze - 22:40 | |
| jak w góry to są 2 opcje: 1. pole namiotowe w fajnym miejsu i wypady w góry (jeśli bieszczady to wiem gdzie iść :p) 2. gdyby jechało kilka osób, to można wynajać domek. znam taie w fajnym miejscu gdzie nie patrza na liczbe osób ale płaci się za dobę ;p to jakby się zrzucic to nie będzie tak źle to by było niedaleko Cisnej więc idealne miejsca na "wyprawy górskie" :p co wy na to? | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Pon 18 Cze - 23:14 | |
| - Damian napisał:
- Radek Ty byś padł przecież Ty jesteś jak wielbłąd mało pijesz i możesz jeszcze nieść Karolinę na plecach
Teren miejski przypomina mi ojczystą pustynię, jeżeli chodzi o ukształtowanie terenu, dlatego z łatwością radzę sobie z tak niewielkim obciążeniem, jakim jest Karolina , w górach niestety mógłbym nie dać rady jej nosić... Ola- jak już mówiłem ja bym chciał, o ile sie wyrobie finansowo i nie zechce mi sie ruszyć do jakiejś pracy w wakacje | |
|
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Pon 18 Cze - 23:17 | |
| gdybym wiedziała ile to osób będzie to bym podliczyła ile to wyniesie ale i tak ceny domków moge posprawdzać i mogę znależć pola namiotowe mam nadzieję, że uda nam się wyjechać większa grupą | |
|
| |
Ewelina / Ewcia :) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 44 Age : 31 Registration date : 02/06/2007
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Wto 19 Cze - 9:51 | |
| fajnie, ale jednak wole nad morze . Tam można się poopalać . Ale gdzie byśmy nie pojechali, zawsze z Wami, było by fajnie i wesoło. Pozdro | |
|
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Wto 19 Cze - 11:57 | |
| myślę, ze wspólny wyjazd nad morze (choćy z powodów finansowych) jest mało realny ale w bieszczadach jest bajkowo mam prośbe jeśli ktoś wie że będzie mógł pojechac czy też najprawdopodobniej będzie mógł to niech wyśle mi prywatną wiadomość postaram się podliczyć ile by to kosztowało | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Sro 20 Cze - 18:26 | |
| Po wczorajszej rozmowie na grillu na ten temat czarnowidzenie mi się włączyło (Z powodu ogromu chętnych ) Ale kto wie może uda nam sie coś skleić... Mobilizacja ludzie Nie chcecie gdzieś pojechać ? A moze pojedziemy i w góry i nad jezioro ?(tyle ze jezioro jest mozliwe raczej tylko w tym terminie, kiedy mówiłem ) | |
|
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? Czw 21 Cze - 10:05 | |
| fajnie byłoby się zmobilizować ;p zwłaszcza, że im więcej osób pojedzie tym mniej nas to będzie kosztowało, bo spadnie cena domku ;p to jak będzie? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wspólny wyjazd? | |
| |
|
| |
| Wspólny wyjazd? | |
|