| [b]majowy wyjazd[/b] | |
|
+9wojtek kręcona Ola magda:) Radek Tomek karolina_tm Agnieszka xmariusz 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
xmariusz Niedzielny klikacz
Liczba postów : 23 Registration date : 16/03/2008
| Temat: [b]majowy wyjazd[/b] Pon 7 Kwi - 20:22 | |
| Witam wszystkich Proszę o odniesienie się (odpowiedź na forum i poinformowanie wszystkich) do mojej propozycji!!!!! Jest możliwe abyśmy wyjechali na wspólne pobycie, pomodlenie i odpoczynek... Niestety tam gdzie planowałem (Częstoborowice na Roztoczu) jest już zajęte. Udało się załatwić pobyt w Wąwolnicy (sanktuarium M.B. Kębelskiej-jakby ktoś nie wiedział ) w dniach od 2(pt) do 4(ndz) maja br. wyjechalibyśmy 2-ego po południu i możemy tam być do 4-ego do wieczora. Koszt 38zł dwa noclegi + 12zł bilety w obie strony wyżywienie we własnym zakresie z dostępem do kuchenki łazienki w pokojach nie trzeba brać śpiworów Proszę o odpowiedź do piątku(11.04.br.) bo muszę potwierdzić przybycie pozdrawiam i czekam na odpowiedzi i ewentualne pytania, zażalenia, wyrazy euforii... ks. Mariusz | |
|
| |
Agnieszka Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 06/06/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pon 7 Kwi - 21:57 | |
| a gdzie jest ten nocleg?? przy kościele?? | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pon 7 Kwi - 22:29 | |
| noclei będą w domu pielgrzyma | |
|
| |
karolina_tm Niedzielny klikacz
Liczba postów : 22 Age : 36 Registration date : 13/11/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Wto 8 Kwi - 22:51 | |
| Niestety ja napewno odpadam... w weekend majowy mam już inny wyjazd, więc życzę miłej zabawy | |
|
| |
Tomek Admin
Liczba postów : 75 Age : 41 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 9 Kwi - 11:00 | |
| kilka pytan: jak sprawa z noclegiem , jakie pokoje - ile osob, jakeies restrykcje co do przydzialu itp? jakis plan tego wyjazdu ? bo jesli to maja byc rekolekcje to ja szczerze mowiac nie mam ochoty. I prosze tu bez żadnych tego, po prostu weekend majowy chcialbym spedzic z dobrymi znajomymi przy gitarze ognisku i jakims piwku, i jesli ten wyjazd nie bedzie choc troche w tą stronę to ja się nie pisze.
w ogóle ktos zagląda na to forum jeszcze, czy ogolnie nie ma sensu poruszac tu waznych kwestii?
pozdrawiam Tomek | |
|
| |
Radek Aktywista
Liczba postów : 163 Age : 38 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 9 Kwi - 11:14 | |
| Radek Today at 10:03 am MadziaS Today at 8:02 am magda:) 08/04/2008 karolina_tm 08/04/2008 Agnieszka 08/04/2008 xmariusz 07/04/2008 Hehe wg statystyk to chyba niewiele osób tu zagląda ale biorąc pod uwagę ogólna liczbę użytkowników minus martwe konta to chyba tragedii nie ma Co do wyjazdu, to zgadzam się z Tomkiem. Bez urazy ks. Mariuszu, ale ja wole wyjazd "po cywilnemu" niż pielgrzymkowo-rekolekcyjny, a patrząc na miejsce do którego jedziemy i miejsce w którym nocujemy, to raczej na to wygląda... Tak czy siak doceniam chęć zorganizowania nam czegoś | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 9 Kwi - 19:18 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 9 Kwi - 23:52 | |
| hmmm... coś mało osób się wypowiedziało... a termin dobiega końca...
Proszę, niech każdy wpisze "tak" albo "nie", "jadę" albo "nie jadę", "świetnie, będzie fajny wyjazd" albo "dajcie mi święty spokój". Cokolwiek!!!! | |
|
| |
magda:) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 10 Kwi - 2:56 | |
| | |
|
| |
Ola Aktywista
Liczba postów : 175 Age : 37 Registration date : 28/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 10 Kwi - 9:25 | |
| jadę | |
|
| |
kręcona Niedzielny klikacz
Liczba postów : 10 Age : 37 Registration date : 04/06/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 10 Kwi - 19:27 | |
| hmm...... jeśli to będzie wyjazd jak to Aga określiła "na luzie" to ja też się pisze:) | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 10 Kwi - 21:43 | |
| | |
|
| |
| Temat: boicie się mnie trochę, widzę Czw 10 Kwi - 23:57 | |
| Cieszę się, ze jednak potraficie się zmobilizować - pierwszy "+" Ciekawi mnie obawa Radka i innych, że przy Matce Bożej Kębelskiej nie można pograć na gitarze, pobawić się a nawet wypić piwka - pierwszy "-" Cieszy fakt i jak najbardziej popieram pragnienia wszystkich co do odpoczęcia w tym czasie - drugi "+" Suma sumarum 2/1 wniosek= chyba trochę się mnie boicie i myślicie, że ze mną to nic innego tylko się modlić i rozmyślać i czuwać.... I BARDZO DOBRZE, ŻE TAK MYŚLICIE!!!!!!!!!!!!!! Jakie są moje pragnienia i oczekiwania? Otóż bardzo normalne i myśle, że przydatne każdemu wierzącemu podczas majowego weekendu: 1. odpocząć 2. długie wieczory przy ognisku:zabawne, śmmieszne, może poważne.. 3. normalne codzienne pogadanie z Bogiem, wszak to Ktoś najważniejszy 4. wspólne wyjścia, śpiewy.... 5. jak będziecie chcieli posłuchać o egzorcyzmach to będzie taka możliwość, bo pracuje tam jeden z naszych egzorcystów 6.............. 7............ 8................. Proszę dodajcie jeszcze swoje propozycje i w ten sposób ułożymy plan tego wyjazdu. pozdrawiam ks. Mariusz | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 0:00 | |
| dla Tomka co do restrykcji pokojowych to oczywiście są nie ma koedukacji pokoje są 5 osobowe | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 0:29 | |
| - xmariusz napisał:
nie ma koedukacji
Bawcie się dobrze | |
|
| |
Ola Aktywista
Liczba postów : 175 Age : 37 Registration date : 28/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 8:34 | |
| ja jak juz, mówiłam chętnie pojadę . Rozmawiałam z Damianem i on twierdzi, że jak rekolekcje to on nie jedzie ;p (żart, miałam wam to powiedzieć od niego) ciężko mu teraz określic co bedzie z wyjazdem, ze względu na nogę... ale jeśli będzie dobrze to pojedzie. nie wiem co w związku z tym zrobić z faktem, że musi Ksiądz poznać odpowiedź już dziś... | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 9:40 | |
| Co do tej "koedukacji" czy nie, nie chodzi o to żeby koniecznie z dziewczynami być w pokoju, bo nie wiem czy by sobie tego życzyły, tylko o to że to są jakieś jaja. Księdzu Mariuszu, z całym szacunkiem, ale chce ksiądz ponad dwudziestoletnim ludziom mówić z kim mogą mieszkać w pokoju a z kim nie? To nie kolonie. A skoro z taką pierdółką są jakieś "restrykcje", to ja chyba spasuję... | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 9:49 | |
| Radek proszę sprecyzuj swoją ostatnią wypowiedź, co ona oznacza? | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 9:53 | |
| Radku za szybko odpisałem nie zaglądając na drugą stronę naszej dyskusji. Chyba mi nie powiesz, że chcesz spać w jednym pokoju z dziewczynami? Myślę, że ani one by sobie tego nie życzyły, a i ty byś się mógł czuć skrępowany gdyby np. chciały się przebrać | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 10:34 | |
| jako dziewczyna nie mam nic przeciwko pokojom koedukacyjnym. Co więcej w wieku 15/16 lat na obozie w Grecji byłam w pokoju "koedukacyjnym" i jakoś nie było to większym problemem... | |
|
| |
Tomek Admin
Liczba postów : 75 Age : 41 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 10:45 | |
| Po pierwsze, odnosnie tego minusa, z podsumowania, chcalme si edowiedziec co to za wyjazd bo, tak prawde mówiac nie znam cię księdzu, więc nie wiem czego sie spodziewac, a wole sie upewnic niż jechać gdzies gdzie nie mam ochoty, sprawa czysto formalna. aby nie bylo nieporozumien.
dwa co do (nie)koedukacyji, zakladamy jedize 6 dziewczyn i 3 facetow (czyli zakladajac ja, księdzu i damian). Będą 3 pokoje? czy jak? A dlaczego to mówie? Proste, chcałbym być z agą w pokoju, nie uwazam tego za cos nienormalnego czy niewlasciwego, ale mniejsza z tym.
ja ogólnie jestem na tak, tak jak mówilismy ksiedzu od poczatku gdy mial to byc wyjazd gdzies indziej. aga tez na tak.
jest tam jakas cisza nocna czy cos? bo jesli tak to boje sie ze nie bedize przestrzegana ;p | |
|
| |
Radek Aktywista
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 12:04 | |
| | |
|
| |
wojtek Niedzielny klikacz
Liczba postów : 18 Age : 37 Registration date : 07/06/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 15:17 | |
| | |
|
| |
wojtek Niedzielny klikacz
Liczba postów : 18 Age : 37 Registration date : 07/06/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 15:29 | |
| oczywiście w związku z wyjazdem , a nie cisza nocną | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 11 Kwi - 16:50 | |
| jasno i prosto: jeden pokój będzie dla dziewczyn a drugi dla chłopców. to nie wyjklucza wspólnego przesiadywania u siebie i wspólnych rozmów. Będziemy tam sami dlatego ciszę nocną będziemy sobie sami ustalać. Proszę o propozycję co do planu dnia. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] | |
| |
|
| |
| [b]majowy wyjazd[/b] | |
|