| [b]majowy wyjazd[/b] | |
|
+9wojtek kręcona Ola magda:) Radek Tomek karolina_tm Agnieszka xmariusz 13 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
MadziaS Niedzielny klikacz
Liczba postów : 15 Registration date : 05/11/2007
| Temat: wyjazd majowy Czw 24 Kwi - 0:09 | |
| hehehe xD Widzisz Marta ;p Kazdy tak powie cos od siebie i jak zajedziemy siadzesz sobie w kacie a my bedziemy sie cieszyc ze przyjechalas razem z nami xD (zart) ale bez kitu jedziesz ;>?bo mialas chyba nie jechac ... | |
|
| |
martusia Niedzielny klikacz
Liczba postów : 48 Age : 33 Registration date : 29/05/2007
| Temat: hahahahahahahhaha Czw 24 Kwi - 16:47 | |
| hahahahahaha obiecuje że nie bede Cie biła Radku . . . raczej . . . hahahahaha wiem Madziu ze cieszysz sie że jade a tak to w sumie prawda . . . hahaha ;p | |
|
| |
| Temat: wyjazd majowy Pią 25 Kwi - 9:17 | |
| to zajenboicha xD podobno Emilka tez jedzie ,ale to jeszcze nie wiadomo juz nie moge sie doczekac Pe eS : a wogole to kto jedzie xD? Ola Ja Agnieszka Damian Tomek Marta i ktos jeszcze ? | |
|
| |
xmariusz Niedzielny klikacz
Liczba postów : 23 Registration date : 16/03/2008
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 25 Kwi - 10:51 | |
| według moich informacji jadą: 1. Chrześćjan Marta 2. Ciasnocha Emilia 3. Czerniak Damian (?) 4. Cwalina Anna - Kręcona 5. Dyniec Magdalena 6. Gaś Aleksandra 7. Niedzielska Natalia 8. Piech Radosław 9. Rojewska Agnieszka 10. Skrypoczka Magdalena 11. Szczuka Tomasz 12. Wojtaszek Anna no i ja oczywiście. czy kogoś pominąłem???????? pozdrawiam | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 25 Kwi - 10:58 | |
| Proszę się zadeklarować co kto zrobi do jedzenia, chodzi głównie o obiady w sobotę i niedzielę, niech każdy napisze co może przywieźć do jedzenia. Ja funduję dla wszystkich kiełbaski na ognisko w sobotę. co z trzecim autem??>>> Ja zabieram 4 osoby z przodu może być grubsza zaś z tyłu trzy szczuplejsze | |
|
| |
Radek Aktywista
Liczba postów : 163 Age : 38 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Pią 25 Kwi - 11:38 | |
| Jej a ochrona danych osobowych? pierwsza literka nazwiska wystarczy albo cecha-pięć-liter (hehehhe) | |
|
| |
| Temat: wyjazd majowy Nie 27 Kwi - 14:23 | |
| Ja przygotuje rybe po grecku:) | |
|
| |
Tomek Admin
Liczba postów : 75 Age : 41 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Wto 29 Kwi - 18:42 | |
| elo jak dokladnie jest z wyjazdem? o ktorej jedziemy i kto z kim się zabiera? ktos sie jeszcze rozmyslil albo zdecydowal?
pozdr Tomek | |
|
| |
magda:) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Wto 29 Kwi - 21:24 | |
| hej!! Może kto ma jakieś wolne miejsca w samochodzie niech napisze ile mógłby zabrac osób. Ja mogę pojechac busem,
Jeśli chodzi o godzinę wyjazdu to jestem za tym , żeby pojechac trochę wcześniej (z częścią grupy rozmawialiśmy już o tym na próbie w niedziele), tzn około południa - jeśli płacimy za 2 doby to głupio, żebyśmy zajechali tam na wieczór. Moglibyśmy zostawic rzeczy w ośrodku i spędzic ten czas na dworze. A w ciągu dnia posilic sie kanapkami zabranymi z domów. | |
|
| |
Ola Aktywista
Liczba postów : 175 Age : 37 Registration date : 28/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 30 Kwi - 9:07 | |
| Ja mogę usmażyć naleśniki i upiec ciasto a jeśli chodzi o transport to pogadam z tatą czy będzie miał czas to wtedy ja mogę 3 osoby zabrać jestem za wyjazdem koło południa co z gitarą?? | |
|
| |
Tomek Admin
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 30 Kwi - 9:45 | |
| mnie tata podrzuca, tak przynajmniej mowi tak więc biore gitare swoją (mam nadzieje ze sie zmiesci) byloby fajnie jakby Olu swoją tez wziela bylby czas zeby pograc cos fajnego ze mną jedzie Aga, Damian (?), no i jedno miejsce wolne, wiec kogoś możemy przygarnąć. dzis przetestuje czy zmiesci sie wiecej niz jedna gitara w bagarznik, wiec jakby cos to tez moglbym wziasc pozdr Tomek | |
|
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 30 Kwi - 12:05 | |
| ja też jadę z tatą i juz wiem na 100 % , że moge wziąć 3 osoby, pewnie będzie to Madzia S. i jeszcze zostają 2 miejsca , więc jak coś dajcie znać a tylko musiałabym wiedzieć wcześniej o której jedziemy. A jeśli chodzi o gitarę to wezmę do bagażnika | |
|
| |
Tomek Admin
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 30 Kwi - 12:47 | |
| no i super pogramy na wyjezdzie ;p niech jeszcze Ania wezmie bas i bedzie komplet ;p | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 30 Kwi - 14:53 | |
| przypominam, że możemy się tam zjawić dopiero ok 17-ej w związku z tym wyjedziemy o godz. 16.30 pozdrawiam | |
|
| |
| Temat: yyyyyyyyyyyyy Sro 30 Kwi - 15:58 | |
| a to nie możemy przyjechać tam zostawić byle gdzie rzeczy np. niewiem w jakiejś recepcji czy czyms?? bo moim zdaniem to sie nie opłaca żeby płacić za dobe a być tam od 17 . . . | |
|
| |
| Temat: ;] Sro 30 Kwi - 19:22 | |
| | |
|
| |
Tomek Admin
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 30 Kwi - 21:19 | |
| moze jutro by sie spotkac? bo mi sie szczerze mowiac pomysl o wyjezdzie wieczorem srednio podoba. | |
|
| |
Agnieszka Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 06/06/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 30 Kwi - 22:31 | |
| tak, tak!! spotkajmy się jutro!!!! żeby nie było że ktoś czegoś nie wiedział, bo na forum nie wchodzi. Poza tym przez najbliższe dni mało Was będę widziała, więc chętnie zobaczę Was jutro Co ksiądz na to??? Kiedy miałby ksiądz ewentualnie czas??? Pozdrawiam | |
|
| |
magda:) Niedzielny klikacz
Liczba postów : 70 Registration date : 27/05/2007
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Sro 30 Kwi - 23:05 | |
| jeśli napiszecie jakiś termin i godzinę - porozsyłam smsy | |
|
| |
Ola Aktywista
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 1 Maj - 8:59 | |
| ja mogę dziś o każdej godzinie, ale może najbezpieczniej (żeby wszyscy mogli) to po wieczornej Mszy się spotkać?? | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 1 Maj - 9:40 | |
| no to może o 16?? | |
|
| |
Tomek Admin
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 1 Maj - 11:48 | |
| Damian mówi że o 16 mu pasuje;) | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 1 Maj - 12:12 | |
| szczerze to przynajmniej tak mi sie wydaje ale mi i natali pasuje o każdej godzinie to jak coś ustalicie to napiszcie esa albo coś pk?? mi naprawde jest obojętne tylko żeby sie spotkać i dogadać | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 1 Maj - 12:49 | |
| Ok, tak więc spotykamy się o 16:00 tam gdzie zwykle | |
|
| |
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] Czw 1 Maj - 12:56 | |
| to w sumie przyjde sama bo gadałam z natalią i ona nie może na 16 więc mam nadzieje że nic sie nie stanie ;p | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: [b]majowy wyjazd[/b] | |
| |
|
| |
| [b]majowy wyjazd[/b] | |
|